Hvordan få gratis produkter til vurdering Cosmetics Jeg snubler over $ 10 Stila Road to Glow Combination

Jeg snubler over $ 10 Stila Road to Glow Combination

Nå er det et sminkemønster jeg absolutt kan komme bak: $ 10 varehus sminkepaletter!

Hvem forsto at da Metropolitan Decay innførte sin $ 14 -avtale med situasjonen tidligere i år, ville det være den aller første salven som ble avsluttet i en budsjettplan -appellkamp for øyne, lepper så vel som kinnene?

ANNONSE

Kan jeg bare oppgi at når det gjelder sminkemønstre … budsjettvennlige reisepaletter er som en milliard ganger kjøligere enn vibrerende mascara-tryllestav? De gjør at min indre forhandlinger vil heve taket (1998-stil)!

Den begrensede utgaven Stila Road for å gløde over USA (Virksomheten planlegger å gi ut en mye mer av dem hver måned med november).

Road to Glow (det er hennes ovenfor) inkluderer fire små kule-tonede pulverskygger samt et nøytralt rosa kremprodukt for kinnene samt lepper. Få hver for seg, vil versjonene i full størrelse av disse nøyaktig samme produktene vanligvis koste $ 65, noe som gjør at $ 10-kostnaden identifiserer seg enda bedre.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Fargeprøver fra venstre på NC35 -hud: Hibiscus cabriolet Color (en matt rosa), sørlig belle øyenskygge (en skinnende mauve), snøbunny øyenskygge (en skinnende champagne), bykylling (en skinnende purple taupe) så vel som Valley Woman (a skinnende lilla rosa)

Et naturlig blikk med vei til utstråling

Øyene i veien for å glød minner meg om mye av Clinique i pigmentering (medium), samt nøyaktig hvor enkle de er å blande. Hvis du forstår noen som bare begynner å tenke på sminke, er det ikke mange mye bedre $ 10 -tilbud tilgjengelig enn dette.

Den kremete konvertible kinnet/leppefargen, langt så vel som bort min foretrukne ting om vei til utstråling, gir en skyllet, sunn punch med farge til kinnene mine; Jeg tror det får dem til å se ut som de gjør etter at jeg har overflaten en lang løp.

ANNONSE

Hvis kul-tonet mauve, rosa så vel som lilla nyanser fungerer godt med huden din, er du heldig, men hvis du liker varmere farger, kan det være lurt å vente med å se hva Stila kommer med neste måned (eller bare ta $ 10 sjanse!). Tilbys utelukkende på internett på stilacosmetics.com. Makeup samt Appeal Blog Rating: A Update, 7/12/2010: Karakter revidert for å ta hensyn til den høye kostnaden for frakt ($ 7,95). sminke samt appellbloggvurdering: b

Du kan like Stila -veien for å gløde over U.S.A. -kombinasjonen hvis …

Øynene dine dukker opp når du bruker kule tonede nyanser

Du liker slanke paletter i tillegg til å tro at denne er søt

Du er en stila kvinne

$ 10!

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *