Hvordan få gratis produkter til vurdering Cosmetics Hva er de tørreste områdene i huden din?

Hva er de tørreste områdene i huden din?

Fuktige meh!
Tørreste deler av huden min? Oy! Jeg forstår ikke engang hvor jeg skal begynne.

I ansiktet mitt, vanligvis kinnene mine, så vel som dette er konsistent hele året, til og med sommer. I tillegg til da rundt midten av vintersesongen begynner jeg å få tørre lapper rundt munnen min, så vel som neseborene mine, så vel som i noen tilfeller er de så tørre at de blir røde så vel som flassende. Merkelig nok var dette imidlertid ikke alltid tilfelle. Frem til begynnelsen av 30-årene hadde jeg rett opp fet hud, så vel som tørrhet var aldri noe problem. I noen tilfeller ville jeg til og med unngå fuktighetskrem, gispe! Nå er det imidlertid ikke lenger et alternativ. Når jeg ikke bruker lotion i ansiktet, føles huden min virkelig stram. I noen tilfeller gjør det vondt.

ANNONSE

Å, elendighetene til en tørrkinnet jente …

På kroppen min er tørrheten ganske mye spredt rundt på stedet. Det er like sjanse tørrhet! – Selv om det er steder, som skinnene mine, føttene mine og spesielt hendene mine, blir det merkbart tørrere om vinteren.

Jeg forlater faktisk aldri hjemmet uten et rør med håndkrem i vesken.

Og jeg har absolutt oppdaget at tørrheten avhenger av klimaet så vel som fuktigheten. Når jeg forlater Bay Area, som når jeg drar til Redding for å se svigerforeldrene mine nordover, der det er innlandet så vel som det er mye lavere luftfuktighet, sparker tørrheten opp et antall hakk. Nøyaktig det samme når jeg drar til Las Vegas eller Arizona eller andre deler av sørvest.

ANNONSE

Jeg tror at hvis jeg var bosatt i de områdene, måtte jeg begynne å bade i holdbar krem ​​fuktighetskrem, lol!

Hva med deg? Hvordan er din tørre hudsituasjon, så vel som hva er de tørreste områdene?

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *