Hvordan få gratis produkter til vurdering Cosmetics Nars Mounia Blush: Mye mer bærbart enn det ser ut

Nars Mounia Blush: Mye mer bærbart enn det ser ut

“Ikke døm en bok etter omslaget,” heter det i det engelske ordtaket. I tillegg til hvorfor skal vi ikke? Svar: Siden utseende kan lure, som de er for Nars Mounia Powder Blush ($ 25).

Da jeg satte denne skinnende rødbrune korallen med Golden Pearl før jeg dro til Florida, ble jeg overtalt at det skulle forårsake vanvittige klovne -kinn. Det så praktisk ut som lys maling i pannen så vel som på baksiden av hånden min.

ANNONSE

Ubesatt, jeg bustet ut Shu Uemura 7.5Ex -fanen Clean ($ 35). Siden Mounia var så intens i pannen, brukte jeg sakte og skyter etter ekstremt tynne, rene lag.

Til min overraskelse så ikke skyggen noen steder i nærheten så lys på kinnene mine. Den leverer en lys, men likevel naturlig, bare spylt flush-ikke hva jeg forventet.

Det er mounia på kinnene mine så vel som farger fra JK Jemma Kidd Fashion Combination på øynene mine så vel som lepper.

Med knallrøde kinnfarger som Nars Mounia, liker jeg å bruke nøytrale lepper så vel som øyne, siden hvis jeg ikke gjør det – hvis jeg har så godt mange lyse farger på nøyaktig samme tid – ser det ut til at det er en feiring i ansiktet mitt, LOL!

Nars Mounia pulver rødme

Pris: $ 25
Bruk: en lys, men naturlig rød rødme
Makeup samt sjarmbloggvurdering: A+

ANNONSE

Nars rødmer utgift en arm så vel som et ben, men fordi Mounia pakker et slikt pigmentmur, burde det vare litt lenger enn den typiske rødmen.

Husk du sist gang en rødme eller øyenskygge overrasket pokker ut av deg?

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *