Hvordan få gratis produkter til vurdering Uncategorized Lørdag surfing, 10. oktober 2020

Lørdag surfing, 10. oktober 2020

Hiya, vakker! Ah, dypt pust i … dypt pust ut … vi gjorde det til helgen! (Og jeg antar at du fortsatt er i ett stykke?! Jeg håper virkelig det.)

Jeg er i humør for kaffe, så vel som en sjokolade croissant i morges siden jeg nettopp fullførte binge å se på dette showet på Netflix …

ANNONSE

Det er fra Darren Star, fyren som likevel gjorde sex så vel som byen, så vel som om du så vel som hjernen din desperat krav til å bli transportert til et lys, så vel som LUN, Skummel verden i noen timer … det er metoden å gå. Det handler om en amerikansk kvinne som jobber i reklame, så vel som flytter til Paris – uten å forstå en slikk av fransk, sier hva?! – For en ny jobb. Det er litt såpe, litt corny, så vel som ikke eksternt nær realistisk i det hele tatt, men det er mange gode tilbud! Jeg advarer deg … Ved slutten av sesongen kan du oppdage deg selv krever en baguette, en hunk av ost, så vel som et glass boblende. ?

Hvis jeg får noen form for alene tid av meg selv i helgen, kan jeg bare rewatch noen få episoder.

Anywho, ta tak i din frokost vin kaffe eller te, så vel som slå deg ned for litt med denne ukens lesing …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Tykk svart eyeliner samt matt smokey øyne er ’90s eye makeup mønstre som skal være store neste år. Hva sier du? Jeg er helt ned med dette, 100%.

Makeup artister bryter ned nøyaktig hvordan de skal sømløst gjelde så vel som blanding concealer.

Monokromatiske smokey kobber øyne har et øyeblikk i høst.

Hvilke ceramider kan gjøre for huden din, så vel som nøyaktig hvordan du legger til disse kraftige komponentene i rutinen.

Ifølge dermatologer er her modifikasjoner du kan gjøre til hudpleie når vi går dypere inn i høst og vinter.

Interessant sjekket ut -> “Human Hair er en verdifull vare som handles over verdensomspennende grenser.”

Skjønnhetspersonell vurderer på nøyaktig hvordan du får sunnere hår hvis du ikke vil slutte å tynne eller rett opp som faller ut.

Ringer alle mine gode venner som online i Wisconsin! Jeg har virkelig krav til å forstå om denne parfymen, Eau de Wisconsin, virkelig lukt som din stat.

Funky dyre dufter benyttet seg til å være fremtredende med adel tilbake på dagen. ???

La oss spise croissanter!

Super pen

Jeg har spilt dette i det siste, men ikke nesten i tillegg til denne fyren!

Awwww.

Jeg tror fam-bam så vel som jeg skal til Marin fransk ost for en piknik i ettermiddag. Det begynner å føle seg som høst om morgenen rundt her, men vi skal se litt sol i dag og / eller i morgen, så vi skal dra nytte av det så mye som mulig.

ANNONSE

Hva driver du med? Jeg håper du har det bra.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *