Hvordan få gratis produkter til vurdering Cosmetics Project Pan 12: Anna Sui Eyebrow Color Compact in Ash Brown

Project Pan 12: Anna Sui Eyebrow Color Compact in Ash Brown

Jeg spiller innhenting denne uken med prosjektpantene mine siden jeg var kriminell mens jeg var på ferie! Jeg skal gjøre to produkter denne uken og 2 neste uke for å bli fanget opp med resten av PP12 -mannskapet! Hvis du ikke husker hva prosjektpanne er, her er en oppfriskning (jeg har nesten glemt, meg selv!) Det første prosjektpanelet mitt som ble vist frem var Sephora Colorful Jumbo Liner 12 HR Wear i 07 Brown.

I dag vurderer jeg Anna Sui Eyebrow Color Compact in 03 Ash Brown:

Som alle Anna Sui -produkter er emballasjen helt bedårende! Men hvordan er produktet inne?

Da jeg først kjøpte dette, trodde jeg at det var en vare med begrenset utgave. Jeg kjøpte den rundt den tiden da Anna Sui hadde en Minnie Mouse -samling som inneholdt et par øyenskygge -paletter i samme bue -design:

Kilde. Jeg har faktisk dette settet som sitter ubrukt (med vilje) fordi hvordan kan noen bruke den Minnie Mouse Lipstick?!
Jeg trodde denne øyenbrynspaletten var en del av den samlingen, men dette er faktisk en permanent gjenstand og selges for $ 28 for 3G produkt. Foruten den særegne emballasjen, har øyenbrynspaletten noen uvanlige fargealternativer. Det er en stor seksjon som ganske enkelt er en mørkebrun nyanse, men det er små strimler av det som ser ut til å være grønt og gult pannepulver:

Så merkelig, ikke sant? Men egentlig vises ikke fargene som sterke grønne eller gule på huden – formålet den grønne skyggen tjener til å tone ned noen rød eller oransje fargetone fra det brune. Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om dette, men jeg har hatt vanskeligheter i det siste med brune øyenbrynsprodukter som er for oransje (håret mitt er mørkebrunt). Slik gjelder pulverene på huden:

Jeg har lagt til Shu Uemura Brow: Sword in Acorn (som var et av prosjektfokusproduktene mine) til sammenligning.

Acorn -skyggen er for tiden en bedre kamp for meg siden håret mitt er lettere fra sommeren, men Ashy Brown fra Anna Sui vil være fantastisk for vinterhalvåret. Interessant nok, da jeg tørket av fargeprøvene med micellar vann, var Anna Sui Brow -pulver vanskeligere å fjerne.

Hvorfor kombinerte ikke Anna Sui bare de 3 nyanser for å lage en mindre ashybrun farge da? Jeg tenkte på det også, men å ha fargene separert tillater plasseringer av fargene slik at brynene ikke ser flate og trukket ut. Hvordan jeg bruker kompakten er som følger: Jeg bruker brune for å forme øyenbrynene som starter ved halen. Så fyller jeg ut midten av øyenbrynet og tilsetter den grønne skyggen i midten for å myke den brune fargen. Jeg bruker den gule som et høydepunkt på øverste midt på øyenbrynene for å legge til dimensjon.

Når den er blandet med en spoolie, ser effekten naturlig ut, jeg lover!

Pulverene er lavere pigmenterte, og tørketrommel strukturert, noe som gjør påføring på brynene veldig enkelt (ingenting verre enn et superpigmentert panneprodukt for å gi en insta-groucho marx panne). Det er heller ingen voks eller gel i paletten – jeg har ikke hatt problemer med pulveret som holder meg til huden min eller varer hele dagen. Jeg har testet med å bruke en ansiktsgrunning på brynene mine som diskutert av Ingrid – jeg synes det hjelper, men nøkkelen er ikke å bruke for mye grunning, ellers klamrer pulveret seg for mye og ser ujevn ut.

Emballasjen er ikke bare sjarmerende, men godt laget og inkluderer et speil i god størrelse og en dobbel endte applikator med en vinklet side, og en sløv smudgerbørste side. Jeg foretrekker fortsatt Annabelle Brow Bruce og Anna Sui Spoolie å bruke med denne paletten.

Det er 3 farger alternativer tilgjengelig i dette produktet som henvender seg til et begrenset utvalg av hårfarger:

Men husk at dette er et japansk merke, så det er ikke en fantastisk variasjon når det kommer til hårfarge.

Den største ulempen for meg med dette produktet er at det tar tid å bruke. Når jeg er hastet om morgenen, er det siste jeg vil gjøre å bry deg med 3 forskjellige pulverfarger. Men resultatet ser fint ut. Siden jeg har brukt denne kompakte daglig for Project Pan, blir jeg stadig dyktigere med det.

Dette produktet, som de fleste av Anna Sui’s linje, er laget i Japan. I Canada er Anna Sui tilgjengelig på utvalgte kjøpere Drug Mart Beauty Boutiques, og online på Well.ca (takk FiveZero!) Og Beauty Bay.

Fordeler:
• Fantastisk emballasje
• Naturlig farge
• langvarig
• Kunne skape forskjellige brynskyggelegging

Ulemper:
• Ikke så presis sammenlignet med blyant
• Krever mer innsats
• Begrenset fargeområde

Stash verdighet: 7/10

Så mens jeg liker dette produktet og vil fortsette å bruke det, er det ikke sannsynlig at jeg vil kjøpe tilbake (eller til og med bruke det helt opp, for den saks skyld). Jeg foretrekker lettheten av en panneblyant i disse dager.

I’m not sure if it’s a weighing error initially or I really used up so much of the brow product, but this product has gone down significantly since the last weigh-in:

Here’s where I stand with the other project pan items:

Not much change since I only managed to take 4 of the 12 with me while I was on vacation.  I have, however, had to re-sharpen the Sephora Jumbo pencil again, already!

Please check out My Project Pan Pals for oppdateringene deres:
♦ Ingrid of curly.spring.blossom
♦ Jodi av en brash holdning
♦ Chanelle av Chanelle Hayleyyy

Hva er ditt favoritt panneprodukt for øyeblikket?

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende en e -post til en venn (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Project Pan 12 Collab: Høst 2016 EditionHappy Labor Day! Håper du koser deg med langhelgen! Og velkommen til en annen kollaps med Canuck -gjengen! Vi prøver nok en gang å spikke bort på noen skjønnhetsprodukter i stashen vår. Denne gangen velger vi 12 varer for å prøve å panorere / tomme. Lengden på dette …
5. september 2016in “Beauty”

Project Pan 12 Collab: The End What a Epic Journey! Da jeg først gikk med på å gjøre Project Pan, tenkte jeg at det kom til å bli morsomt. Å hvor feil jeg hadde. Dette er sangen som gikk gjennom hodet mitt (sang til melodien “The Song That Never Ends”): Dette er kollapsen som aldri …
30. november 2016in “Beauty”

Reisemakeup og hudpleie: Cruisingi er på et middelhavscruise som kommer opp denne uken, og vi er borte i 10 dager. : D Jeg vil pakke superlys for denne turen siden det vil være ganske tilfeldig, og siden vi skal til varme steder, forventer jeg ikke å ville ha for mye sminke. Og jeg har bare …
14. september 2016in “Beauty”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *