Hvordan få gratis produkter til vurdering Cosmetics Min, hvilken vakker flaske: Balenciagas nye Rosabotanica Eau de Parfum

Min, hvilken vakker flaske: Balenciagas nye Rosabotanica Eau de Parfum

Balenciagas nye Rosabotanica Eau de Parfum
Er det rart å like en parfyme på grunn av flasken? Hvordan “bout flasken og boksen? Fordi sannheten blir fortalt, de er mine favoritt ting om Balenciagas nye Rosabotanica Eau de Parum. Jeg elsker måten det ser på min kommode.

Bee-yoo-tee-full …

ANNONSE

Jeg bærer den opprinnelige florabotanica hele tiden (elsker det mint notat!), Derfor ønsket jeg å gi denne nye versjonen en sniff.

Som den opprinnelige, har den notater av rose, men i stedet for mynten får duften sin spark fra krydret rosa pepper. Som duften tørker ned, tar det en varm kremhet.

Jeg liker det. Men jeg elsker flasken.

“Fragrance åpner med krystallinske blomsterkonkurranser av hyacint og kremete grønne notater i figbladet, oppdatert av den naturlige grønne karakteren til Petitgrain. Den eksperimentelle rosen tilbyr lyse vegeta notater mens du glitrer, litt bittere dråper grapefrukt og friske krydret notater av rosa pepper og kardemomme forbedrer sin personlighet. Den hvite ambisjonsdringen er ryddet av en struktur av levende og lysende hvite skog, laget av Cedarwood, vetiver og patchouli med rene woody notater. ”

– neianmarcus.com.

ANNONSE

Duften virker veldig intimt og ganske uhyggelig for meg, som det burde bli brukt med agent provacateur undertøy i et dyrt hotellrom.

Veldig kul … og i motsetning til Dime-A-Dozen Fruity Florals (Gawe). Verdt en sniff hvis nesen din liker komplekse dufter, en La Frederic Malle og Tom Ford.

Den er tilgjengelig nå på Neiman Marcus butikker og neianmarcus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *