Hvordan få gratis produkter til vurdering Cosmetics NARS Unsung Hero: Kalahari Eyeshadow -duoen

NARS Unsung Hero: Kalahari Eyeshadow -duoen

Den livlige blues, greener og lilla som utgjør NARS Eyeshadow Duo -familien (hei, vurdert R!) Gjør det enkelt å overse de nydelige nøytralene i linjen.

Eksempel: Kalahari ($ 35).

ANNONSE

En del av den permanente samlingen, det er en av mine franã§ois-faves hele tiden. Begge de skinnende nyanser – den gyldne fersken bronse og rik kakaobrun – utmerker seg ved å lysne opp trette øyne, gi en naturlig glød til lokkene som aldri ser overdrevet ut, og hjelper meg å falske en god natts søvn.

Uten Kalahari i livet mitt, ville jeg nok se 200 ganger mer sliten ut, lol!

Skinnende gylden, fersken bronse til venstre; kakao brun til høyre

Dette er nyanser jeg liker å klappe på lokkene mine med en flat skyggebørste når jeg er presset for tid, men fortsatt vil ha et polert utseende, og jeg vil bare bruke en finger for å blande dem i krøllen. Så hvis jeg har et par minutter til overs, vil jeg stille øynene mine (både Urban Decay Bourbon og Mac Powersurge spiller bra med disse nyanser), og bruker to strøk mascara.

ANNONSE

Tada! En enkel peasy måte å se rimelig godt sammen.

Din vennlige skjønnhetsavhengig, rusavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *