Hvordan få gratis produkter til vurdering Uncategorized Bobbi Brown Black Ruby Sparkle Eyeshadow Palette tar det lett på øynene og glitter

Bobbi Brown Black Ruby Sparkle Eyeshadow Palette tar det lett på øynene og glitter

Husker du den siste gangen du hadde på seg glitter? Hei nå, svaret ditt bedre ikke, “Jeg gjør ikke glitter.” Og så jeg bare at du ruller øynene dine?

Selv om du aldri har vært en glitterpike før, eller hvis du har, men bare ikke har hatt tiden i det siste å rocke det ofte og vel, hevder Bobbi Browns nye Black Ruby Sparkle Eye Palette ($ 45) at den ikke har å ta mye tid (eller shimmer) å glitre.

ANNONSE

The Limited Edition Eyeshadow Palette hagler fra Bobbi’s New Holiday Collection og leveres med glitrende pulver øyeskygge i nyanser av rosa, sølv, rubin og onyx.

Ikke bekymre deg for mye om å gå overbord med denne spesielle rasen av glitter. Bobbi tar generelt en begrenset tilnærming til sminke, en som ikke vil la deg se ut som en danser i en vegas revue (selv om jeg må si, til tross for å ha på seg pund av sminke, ser de damene vanligvis Smokin-hot). Du får akkurat nok farge og glitrende for lysere øyne med en subtil glød.

Du kan helt håndtere det (jeg vil ikke la deg forsømme din glam!). Denne paletten omfatter tanken om at øye sminke ikke trenger å være vanskelig.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Til dette formål foreslår jeg å starte med en primer, og deretter bruke den lille børsten som følger med kitet for å buffe en av palettets skygger på lokkene dine. Så, myke ut kantene med en finger, krølle dine lashes og avslutt med to strøk mascara. Tada! Enkel, Breezy Glam. Og hvis du har litt tid til å spare etter det, linje med din favorittbrune eller svarte liner.

Bonus: Disse viser knapt noen glitrende fallout, noe som ikke trenger å bruke tid på å rydde opp, biter på glitrende.

Pris: $ 45
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Bobbi Brown tellere og også online
Makeup and Beauty Blog Rating: A (det ville være enda bedre for $ 35 i stedet)

Så, jeg vet at jeg er helt sen til festen, men jeg kom endelig til å lytte til Lady Gagas nyeste album, født på denne måten, og hei! – Jeg elsker det. Jeg graver upbeat dansesporene, empowering tekster og de små nikkene hun lager til forskjellige sjangere (som land og 80-tallet pop).

Sterkt anbefalt for en trenings spilleliste, også (jeg sverger det gjør at jeg kjører raskere).

Her er en versjon av min favoritt sang fra CDen, du og jeg, som hun utførte live på utsikten … Damn, ikke sant?

ANNONSE

Lol! Jeg hadde den samme svarte og hvite houndstooth-jakken i videregående skole …

Din vennlige skjønnhetsavhengig, rusavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *