Hvordan få gratis produkter til vurdering Uncategorized Mitt aller første jollse-kjøp

Mitt aller første jollse-kjøp

Jeg hadde aldri hørt om Jolse til jeg begynte å blogge. Så kom jeg over de bemerkelsesverdige femti nyanser av sneglblogg, som viser asiatisk hudpleie. Hun snakker vanligvis om jolse.com, og da begynte jeg å merke andre blogger som nevner nettstedet, så jeg valgte å kjøpe noen ting for å teste det ut.

Jolse er et koreansk sjarmsted som gir helt gratis frakt og kredittrapporter for hver ordre. Jeg fikk $ 3 kredittrapport bare for å registrere meg, som jeg var i stand til å søke mot min første bestilling. Det er typisk salg og spesielle kit-avtaler som er omtalt på nettstedet.

Varene jeg kjøpte er ganske kjedelig, faktisk – jeg fikk:

• 8 Skinfood mynte glitrende fot peeling sokker (fot masker)
• 2 Etude House Dr. Mascara Fixer Volume Up (Lash Primer)

Jeg har ikke prøvd de matmaskerne før, men jeg søkte etter økonomiske og effektive og lese denne omfattende gjennomgangen av produktet, så jeg valgte å gi dette en virvel. Ikke alle masker er for meg, noen er for venner, og et par for det.

Og Etude House Lash Primer er min HG. Jeg løper ut av mitt siste rør, og åpnet bare Kate Lash Primer som jeg kom i Japan, og jeg liker ikke det! (det har fibre ugh)

Men den beste delen av bestilling fra Jolse er prøvene!

Jeg mottok:
• Etude hus hyaluronsyre ark maske
• Innisfree Green Tea Seed Serum
• Holika Holika Glatt Egg Skin Peeling Foam
• Etude hus fuktig kollagen essens

• Luke kull nese rensing stripe
• Etude House Fresh Cherry Tint (Lip / Cheek flekk – Jeg mottok en rød og en rosa skygge)
• Hemisk Artless Glow Base SPF50 + / PA +++
• Jolse blotting papir (ser ut som det er minst 20 ark i denne pakken!)

Min første opplevelse shopping på Jolse var en veldig positiv! Mitt kjøp bekymret $ 53.83 USD (konvertert til C $ 74.23). Jeg mottok $ 2 butikkrapport som jeg kan bruke til min neste bestilling. Frakt tok nøyaktig 2 uker og kom pakket sikkert i en slitesterk pappkasse. Og fordi vi begge jobber i løpet av dagen, ble pakken holdt på postkontoret for meg og krevde en signatur for å hente. Jeg pådridte ikke noe ekstra ansvar / skatt. Frakt var helt gratis (eller Ahem, inkludert i prisen på produktene), og jeg fant prisene på produktene å være veldig fornuftige og sammenlignbare med andre nettsteder. Jeg vil anbefale dette nettstedet, og jeg bestiller sikkert mye mer fra Jolse! Jeg har øye med noen Cosrx hudpleieprodukter.

Har du prøvd noen av produktene jeg fikk? Har du kjøpt fra Jolse før? Hvor handler du på nettet?

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende dette til en PAL (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Koreansk sjarm haulcontinuing med “haylary” (full kredittrapport går til Gymbagmakeup for denne termen!), Jeg kjøpte en haug med koreanske sjarm elementer – dette haulen består av et online kjøp, samt en sjekk ut til en lokal koreansk butikk. Det er en ny koreansk sjarm kiosk inne i den lokale koreanske matbutikken som bærer Tonymoly …
26. januar 2016in “Skjønnhet”

Koreansk sjarm Haul: Holika Holika, Etude House, Clioi’m sakte klatring ut av fjellet av esker og vesker som inneholder skjønnhetsprodukter fra Post-Holiday Cleakance Hauls. Så begynner Haulary 2017. XD Først opp, min koreanske sjarm Hauls fra 2 steder: Holika Holika og Ibbi Beauty. Holika Holika Jeg oppdaget en faktisk Holika Holika murstein og mørtelbutikk, så jeg kjøpte …
19 januar 2017in “Skjønnhet”

Januar 2017 No-buy-low-buy AccountabilityThe tittelen på dette innlegget er misvisende fordi januar ikke var ingen eller lavt kjøp. Det var den fantastiske måneden av haulaury! : D Jeg kan ikke være den eneste som succumbed til alt post-ferie salget? Koreansk sjarm Haul: Holika Holika, Etude House, Clio eller, som jeg kaller dem, ting som …
5. februar 2017in “skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *