Hvordan få gratis produkter til vurdering Cosmetics Becca Belle ã Ã ‰ poque ultimate crème eyeliner holder et lined øye på fremtiden med en lilla nikk til fortiden

Becca Belle ã Ã ‰ poque ultimate crème eyeliner holder et lined øye på fremtiden med en lilla nikk til fortiden

iført Becca’s New Belle à à ã poque ultimate crème eyeliner ($ 20 for en 0,08-ounce krukke) , en av fire helt merket-spankin ‘nye crème eyeliners nylig lagt til Bececas permanente samling
Jeg blir den første til å innrømme det fordi det er helt sant. Når det gjelder lilla øyeforinger, er jeg stjernen til min egen personlige snooze-fest.

Det skjer noen ganger etter 25 eller 26 år … det er så lenge jeg har hatt på lilla øyeforingen (siden 1987).

ANNONSE

Jeg begynte å snike en rogue pinne av lilla lancÃ’me liner ut av huset med meg hver dag og fôret mine øvre lash linjer med det da jeg kom til skolen (så sneaky!).

Admittedly, jeg an anelse om hva jeg gjorde, så jeg så sannsynligvis som honning boo boo på en dårlig sideant dag, men jeg brydde meg ikke. Jeg elsket ting. Fortsatt gjør.

Så forutsigbar, jeg vet. Men du vet hva? Lilla liner gjør gode ting for brune, grønne og hasseløse øyne.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg har alltid elsket utseendet og følte at brune øyne (min er brune) ser så mye mer chocolatey og deilig når de er lined med plomme.

I det siste har den lilla liner kjærligheten O ‘mitt liv vært Beccas nye teeny, lille krukke i belle à ‰ poqque (en ropende ut til Frankrikes “vakre epoke”, jeg antar), en dyp, glimrende aubergine kremfôr som trekker fjærende slag I en enkelt feie og har en formel som varer hele dagen lang.

Yummy, plummy, shimmery godhet!
En 0,08 ounce krukke med Becca Belle à à ‰ poque ultimate crème eyeliner til venstre, en 0.10-ounce krukke med Mac fluidline i midten og en 0,12 unse Laura Mercier Crème eye liner til høyre for skalaen

Jeg liker å jobbe sakte når jeg bruker den, bruker små slag og unngår vannlinjene mine. Når jeg bærer den på lash-linjene, beveger seg ikke, men på vannlinjene mine, belle à ã poque har en tendens til å krype etter noen timer, ender opp under øynene mine.

“Farge-rik og langvarig, denne allsidige formelen legger seg ned med presisjonen av en flytende liner og enkel krem. Pensel på glatte, dramatiske slag, flekk for en smokey kajal effekt eller glide over lokk som intens skygge. ”

– Becca.com.

Når jeg vil smette og manipulere liner til fjær og fuzz linjene mer, har jeg omtrent fem minutter å handle før det setter. Heldigvis overfører det ikke i mine krøller som tørking.

Ingredienser
Cyclopentasiloxan, paraffin, trimetylsiloksysilikat, dimetikon, silisiumdimetylsilylat, polyetylen, sorbitanesosisostearat, 1,2-heksanediol, kaprylylglykol, tokoferylacetat, pentaeryhrityl-tetra-di-butyl, hydroksyhydrocinamat, tropolon, kan inneholde / peut contenir [+/-] : Mica, CI 77499 (Iron Oxid), CI 77007 (Ultramarines), CI 77491 (Iron Oxid), CI 75470 (Carmine), CI 77742 (Mangan Violet), CI 77891 (Titandioxid), CI 77492 (jernoksid)

Jeg elsker å ha belle à à ‰ poke på lash linjer med krøllete lashes, spesielt hvis de har blitt fettet med masse mascara.

ANNONSE

Det er en enkel, elegant slags tøff jente vibe som ikke er så vanskelig eller hardt.

Pris: $ 20 for en liten 0,08-ounce krukke
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Becca tellere, Sephora butikker og også online
Makeup and Beauty Blog Rating: B +

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *