Hvordan få gratis produkter til vurdering Uncategorized Ryddig så vel som ny for meg: Mac Matte Blush i Coppertone

Ryddig så vel som ny for meg: Mac Matte Blush i Coppertone

Mac Matte Blush i Coppertone ($ 22)
Pent så vel som nytt for meg

I motsetning til min Unsung Heroes-serie, som har langsiktige samlingsprodukter jeg har forstått, så vel som likte en lang tid, viser den ryddige så vel som nye for meg-serien langsiktige samlingsprodukter som gled under min radar for en stund, men Da fant jeg dem! – I tillegg til nå tror jeg de er ryddige så vel som nye for meg.

Denne Peachy Brown Matte Blushs navn minner meg om å gå til stranden tilbake på dagen, tilbake da det virket som at alle husholdninger hadde en flaske stor ol ‘coppertone solkrem med dem.

Åh, metoden det luktet! – Som lange solfylte dager, sand i tærne, saltvann i håret ditt, skinke og ostsmørbrød … eller var det bare i familien min? Lol!

ANNONSE

Jeg kan ikke avvise at jeg håpet Mac Matte Blush i Coppertone ($ 22) ville lukt nøyaktig samme måte, men dessverre, det gjør det ikke. Den har den kjente ikke-duften av en rutinemessig rødme.

Likevel er denne Coppertone noe, men vanlig. Det er lik (men ikke identisk) til Mac Gingerly rødme – som de to av dem kan være søstre. Coppertone, med henne dypere, rikere rødt, ville bare være bossieren, mer utgående eldre strand babe søster.

Når jeg bærer den på kinnene mine, føler jeg at jeg nettopp har tilbrakt en hel dag med å spille i sanden, så vel som å ri på turene på Santa Cruz Beach Boardwalk (jeg har ikke gjort det i år).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Twatch of Mac Coppertone Blush (jeg er en NC42, BTW)

Jeg liker begge disse rødene denne gangen rundt år siden jeg liker akkurat hvordan de ser ut med en brunfarge, men jeg tar tak i Coppertone oftere når jeg er så glad for å buste ut bronsen. Jeg tror bare at den dypere, redder toner allerede etterligner utseendet på bronzed, toasty hud (og uten, vet du, å måtte bruke faktisk bronzer).

Twatch of Mac Coppertone til venstre så vel som Mac Gingerly til høyre
Oh, så vel som FYI, Coppertone elsker olivenhudetoner – så vel som omtrent alle hudtoner, for den saks skyld, spesielt hvis de er rockin ‘en solbrenthet. Jeg tror det ser fantastisk ut på bleke pretties, så vel som mørkere Damsels likt.

Pris: $ 22
Tilgjengelighet: Et medlem av Mac Long-Term-samlingen, samt tilbys nå på Internett, så vel som på Mac-butikker, samt tellere
Makeup samt skjønnhetsblogg rating: a

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Ha en fantastisk tirsdag, babe.

ANNONSE

P.P.S. Forutsetning som bosatt territoriell tabby feline busted ut av hans sele for å jage ned en myk brun feline da han så det på sin tur i morges.

Det var forferdelig! Tabs boltet så vel som var ute av båndet i et halvt sekund. Før jeg forsto hva som skjedde, løp de begge full fart bak naboens garasje. Heldigvis rømte den andre feline før fanene nådde det, men det var som faner var besatt! Han var hissing så vel som alle puffed opp.

Dårlig tabby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *